Előfizetői tartalom

Ez az új kormányzati üzenet: telelj itthon!

Portfolio
Az Európában tomboló járvány miatt nem szeretnénk, hogy a magyarok külföldre menjenek, „nincs itt a külföldi utazások ideje” – mondta ma reggeli rádióinterjújában Orbán Viktor kormányfő. Ezzel párhuzamosan az emberi erőforrások miniszterének főtanácsadója az itthoni téli utazásokat népszerűsítette, igaz közben szigorúan magánvéleményeként azt is megjegyezte, hogy remélhetőleg „november közepétől stagnálni fog, vagy elkezd csökkenni itthon a fertőzések száma”.

Nincs az átlagosnál nagyobb kockázata az év végi túrázásnak és a szabadidősportoknak, azaz a korcsolyázásnak, a sízésnek vagy akár a jégvitorlázásnak - mondta a Magyar Nemzet pénteki számában olvasható cikkben Kollár Lajos, aki az Emberi Erőforrások Minisztériumának miniszteri főtanácsadójaként segíti az országos járványügyi védekezést. A Pécsi Tudományegyetem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés