Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: A héten újabb szigorításokról dönt a kormány

Portfolio
A kormány kétnapos kormányülést tart a héten, ahol újabb szigorításról döntenek, mert a járványterjedés miatt nyilvánvaló, hogy a jelenlegi intézkedések nem elegendőek - mondta el Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Inforádió Aréna című műsorában. Arról nem árult el részleteket, hogy milyen szigorítások jöhetnek.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a rádióműsorban elmondta, hogy a járványterjedés rendkívül felgyorsult az elmúlt két hónapban, és kérdésre válaszul elmondta, hogy vannak olyan vörös vonalak, amelyeket ha átlépünk, akkor szigorításra van szükség. Azt is mondta a miniszter, hogy az elmúlt hetekben az volt a prioritás, hogy az egészségügyi rendszert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés