Előfizetői tartalom

Koronavírus: rekordon a magyar halálozás, jönnek az újabb szigorítások

Portfolio
|
MTI
Ma reggelre átlépte az 1,2 milliót a koronavírussal összefüggésben elhunytak száma világszerte. Az európai országok jelentősen szigorítottak az elmúlt napokban, Magyarországon is új szabályok lépnek életbe, a héten pedig további intézkedésekről dönt a kormány. Egy nap alatt 3581 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 82 780 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 70 többségében idős, krónikus beteg, ilyen sokan még egyetlen napon sem haltak meg. Müller Cecília, országos tisztifőorvos közölte, Magyarországon exponenciális növekedésnek vagyunk tanúi.

2020. november 02. 22:18 Megosztás Koronavírus: ötvenezernél is több új eset Franciaországban Franciaországban az elmúlt 24 órában több mint 52 ezer új koronavírusos esetet tártak fel, ami a napi esetszámban újabb rekordnak számít, miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés