Előfizetői tartalom

Látszatintézkedések helyett valódi fenntarthatósági vállalások jöhetnek a vállalatoknál

Portfolio
Az Alteo vezérigazgatója szerint a fenntarthatóságnak ma már versenyképességi szempontnak kell lennie egy vállalat stratégiájában, a MET Magyarország vezérigazgatója úgy látja, a vírus-válság tanulsága, hogy nem lehet csak országos szinten gondolkozni, a PwC Legal partnere szerint pedig a létfontosságú rendszereket üzemeltető vállaltoknak fel kell készülnie, hogy a különleges jogrend keretében szigorúbb állami felügyelet jöhet a második hullám miatt. Tudósítás a Portfolio Energy Investment Forum 2020 online konferenciájáról.

Korábban sok szó esett róla, hogy mennyire fontos lesz a jövőben az energiavállalatok számára a többlábon állás, két feladatot kell megugraniuk egyszerre - kezdte előadását Szabó Gergely a MET Magyarország vezérigazgatója. Az egyik egy mérethatékonysági kihívás, amit elsősorban az iparági optimális üzemméret növekedése indukál. Másik feladat az adaptivitás javítása;...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés