Előfizetői tartalom

Maszkviselés szabályai veszélyhelyzet idején: melyik városban, kerületben hol kötelező?

Portfolio
Kedd éjféltől, illetve szerda hajnaltól élnek a koronavírus-járvány második hulláma elleni legújabb korlátozó intézkedések, így a kijárási tilalom, a gyülekezési és csoportosulási tilalom, valamint - többek között - a kötelező maszkviselés a (10 ezer főnél nagyobb lakosságszámú városok esetében) közterületeken. Ez utóbbi területeket mindenhol a polgármesterek határozzák meg. Szerda reggel óta pedig a települési vezetők folyamatosan jelentik be a kötelező maszkviselés legújabb szabályait, területi hatályait. Cikkünk folyamatosan frissül a településekről érkező friss rendelkezésekkel.

Orbán Viktor kedd esti tévéinterjújában jelentette be, hogy kedd éjféltől jön a kötelező maszkviselés a köztereken is. Majd a kormány oldalán közzétett tájékoztatóból derült ki, hogy a 10 ezer főnél nagyobb települések egyes közterületeire vonatkozik a kötelező maszkviselés, a területek kijelölése a polgármester feladata. Majd kedd késő este, nem sokkal éjfél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés