Előfizetői tartalom

Megszólalt a BKIK is az ipa-javaslatról

Portfolio
Sem a főváros, sem a budapesti iparkamara nem támogatja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke által tett javaslatot az iparűzési adó (IPA) felfüggesztésére (vagy megszüntetésére) - olvasható a Karácsony Gergely főpolgármester közleményében, amely arról tájékoztat, hogy megállapodást kötött a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara. Később azonban a BKIK fontos tisztázó közleményt adott ki és hangsúlyozta: nem kívánja minősíteni a budapesti kamara az ipa-koncepciót.

Tisztázó közleményt adott ki a BKIK A Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szakértői által aláírt együttműködési elveket tartalmazó dokumentumot a fővárosi önkormányzat sajnálatos módon politikai célokra használja - írta a BKIK szerdán azok után, hogy Karácsony Gergely kedd este posztolt ezzel kapcsolatban a Facebook-oldalára. A közlés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés