Előfizetői tartalom

Bill Gates: tavaszra hatféle vakcina lehet elérhető

Portfolio
Hat vakcina lehet elérhető 2021 első negyedévére, többek között a Pfizer, a Moderna, az AstraZeneca, a Johnson & Johnson és a Novavax készítményei – mondta a Singapore FinTech Festivalon tartott előadásában Bill Gates. Az üzletember szerint a fejlesztők és a hatóságok jó munkát végeztek, de további feladat, hogy mindenki egyformán oltáshoz juthasson.

Bill Gates szerint tavaszra hat vakcina kaphat engedélyt, ami jó hír, hiszen ezeket rohamtempóban fejlesztették ki. A következő feladat viszont most az, hogy a fejlődő országokba is eljusson majd az oltás, na azon múljon, ki kaphatja meg, hogy kinek mennyi pénze van. A Bill & Melinda Gates Alapítvány már korábban is támogatta például az indiai vakcinagyártást, az ázsiai országban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés