Előfizetői tartalom

Koronavírus: ezért zár le fél Európa karácsonykor

Portfolio
A világ számos pontján enyhülőben van a koronavírus-pandémia, de globálisan még mindig a koronavírus terjedésének gyorsulását láthatjuk. Az elmúlt két hét legkellemetlenebb tapasztalata, hogy azok az országok, amelyek a második hullám határozott elfojtása után gyorsan kinyitottak, azonnal a járvány újbóli erősödését tapasztalhatták. Különösen látványos ez a jelenség Nyugat-Európában, ahol a túl korai lazítás miatt most szigorításokkal készülnek a karácsonyra az országok.

A világ nagy koronavírus-gócpontjai közül az Egyesült Államokban továbbra is emelkedő trend figyelhető meg a napi fertőzöttek számában, igaz, az utóbbi néhány napon láthattunk némi megtorpanást. Nem igazán tudja legyűrni a vírust Latin-Amerikai sem, Brazíliában és Mexikóban különösen látványosan erősödik a járvány.  Ami számunkra a leginkább tanulságos, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés