Előfizetői tartalom

Telefonban könyörgött és fenyegetőzött Trump, hogy találjanak neki még 11 780 szavazatot

Portfolio
Donald Trump amerikai elnök nyomást gyakorolt ​​Georgia állam választási tisztviselőjére, hogy az "találjon" elegendő szavazatot a választási eredmény megfordítása érdekében. A telefonhívásból a Washington Post közölt részleteket. Eközben közeleg a szerdai nap, amikor a szövetségi törvényhozás két házának jóvá kellene hagynia a választás végeredményét.

A Washington Post által közölt hanganyag és beszámoló szerint Trump és a republikánus társ, Brad Raffensperger, Georgia állam külügyminisztere közötti egy órás beszélgetés folyt. Trump felváltva hízelgett, könyörgött és homályos büntetőjogi következményekkel fenyegette Raffenspergert, hogy az próbálja megfordítani Georgia választási eredményét, amely szoros Biden-győzelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés