Előfizetői tartalom

Müller Cecília: Magyarországon is megjelent a rendkívül gyorsan terjedő brit vírusvariáns

Portfolio
"Az elmúlt napon 3 beteg mintájában azonosították a brit vírusvariánst, amelyet már környező oszágokban is azonosítottak" – jelentette be az operatív törzs ma délelőtti tájékoztatóján Müller Cecília. Az országos tisztifőorvos hozzátette: ez az új variáns: "rendkívül gyors terjedésre képes, a megbetegítési képessége 50-60%-kal több, mint az új koronavírusnak, amit a kezdet-kezdetén azonosítottunk". A reggel közzétett adatok szerint csaknem duplózódott az új igazolt fertőzöttek száma duplázódó elvégzettt tesztszám mellett. Az alábbi hírfolyamunkban a tájékoztatón elhangzott legfontosabb információkat közöljük.

2021. január 13. 12:09 A vakcinaszállítmányok alapján tudjuk növelni az átoltottságot Az egyik újságírói kérdés azt firtatta, hogy miért halad lassan az átoltottság növekedése, amire Müller megismételte azt, hogy keddig minden vakcinát felhasználtak és közben örömét...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái