Előfizetői tartalom

Müller Cecília: Magyarországon is megjelent a rendkívül gyorsan terjedő brit vírusvariáns

Portfolio
"Az elmúlt napon 3 beteg mintájában azonosították a brit vírusvariánst, amelyet már környező oszágokban is azonosítottak" – jelentette be az operatív törzs ma délelőtti tájékoztatóján Müller Cecília. Az országos tisztifőorvos hozzátette: ez az új variáns: "rendkívül gyors terjedésre képes, a megbetegítési képessége 50-60%-kal több, mint az új koronavírusnak, amit a kezdet-kezdetén azonosítottunk". A reggel közzétett adatok szerint csaknem duplózódott az új igazolt fertőzöttek száma duplázódó elvégzettt tesztszám mellett. Az alábbi hírfolyamunkban a tájékoztatón elhangzott legfontosabb információkat közöljük.

2021. január 13. 12:09 Megosztás A vakcinaszállítmányok alapján tudjuk növelni az átoltottságot Az egyik újságírói kérdés azt firtatta, hogy miért halad lassan az átoltottság növekedése, amire Müller megismételte azt, hogy keddig minden vakcinát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés