Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: sok korlátozás alól mentesül az, aki beoltatja magát

Portfolio
A mai kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, hogy a következő EU-csúcson kerül terítékre a "vakcinaútlevél" szabályozása, és a nemzeti szabályozások a beoltottakra csak ezután kerülnek kidolgozásra. Az azonban biztos, hogy életszerű szabályok születnek, így aki beoltja magát, minden bizonnyal mentesül a karantén-kötelezettség alól, de az is valószínű, hogy egyes légitársaságok járataira is csak oltásigazolással lehet majd felszállni. Az oltás viszont önkéntes lesz. Az eseményen elárulta továbbá, hogy milyen két feltétel esetén lehet feloldani a korlátozásokat, valamint megindokolta, hogy miért van szükség keleti vakcinák beszerzésére. A részletek a cikkben olvashatók.

2021. január 14. 11:47 Megosztás Csak oltásigazolással mehetünk egy sor helyre? Elárulta Gulyás Gergely, mit tervez a kormány Jövő csütörtökön tárgyalnak az EU vezetői az oltás igazolására szolgáló egységes európai szabályozásról, a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés