Előfizetői tartalom

Csányi Sándor: Az MLSZ sokkal több fiatalt szeretne látni a magyar csapatokban

Portfolio
A következő években a Magyar Labdarúgó Szövetség fő feladatai között lesz továbbra is az utánpótlás edzők képzésének erősítése, illetve annak a megtalálása, miként lehet az élvonalbeli klubokat a fiatal magyar játékosok beépítésére ösztönözni, viszont az infrastruktúra területén már csak a szórványosan elmaradt kistelepülési  grassroots pályákra kell pénzt költeni  – mondta Csányi Sándor MLSZ elnök a sajtóbeszélgetésén, ahol egyben az elmúlt 10 évre is visszatekintett, hiszen most ért véget a szervezet 10 évet felölelő stratégiai programja. A jövő évtől jöhet a VAR, Rossi pedig folytathatja a munkát a válogatottal.

Lecseng a nagy építési láz A legfontosabb előrelépés a magyar futball infrastruktúrájában történt. Bár a stadionépítéseket sok bírálat érte, látni kell, hogy 30-40 éves folyamatos romlást kellett javítani. Ha a fejlesztések, pótlások folyamatosak lettek volna a korábbi időszakban, most nem kellett volna ennyire erőltetett ütemben beruházni – mondta Csányi Sándor....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés