Előfizetői tartalom

A héten eldőlhet, hogy milyen korlátozások alól mentesülnek a koronavírus ellen beoltottak

Portfolio
Nem lesz túl izgalmas hetünk Magyarországon, a KSH semmilyen fontos makromutatóról nem közöl statisztikát, így csak a rendszeres heti eseményekre kell figyelnünk. Csütörtök lesz azonban az Európai Tanács ülése, ahol Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt heti tájékoztatása szerint az EU tagállamok dönthetnek a vakcinaútlevélről és hasonló, beoltottakra vonatkozó szabályozásokról. Ezen kívül egy sor fontos esemény lesz még, például az Európai Központi Bank kamatdöntő ülésére is sor kerül.

Hétfőn Magyarországon csak az MNB fx-tenderére és a nemzetközi tartalékok decemberi alakulására kell figyelnünk. Külföldön már a hét eleje is mozgalmasabb lesz: Kína közzéteszi a negyedik negyedéves GDP-adatot, az elemzők 6,1%-os növekedést várnak éves szemléleten az előző negyedév 4,9%-os növekedéséhez képest. Kedden a német infláció mellett a ZEW vállalati indexei...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái