Előfizetői tartalom

A Portfolio Csoport konferenciái 2021-ben is mutatják az irányt

Portfolio
2020-ban a Portfolio Csoport több tucat magyar és nemzetközi rendezvénnyel bizonyította, hogy akár részben, akár egészben a virtuális térben is lehet és érdemes érdekes, tartalmas, tömegeket megmozgató konferenciákat szervezni. A pandémiás helyzet és a folyamatosan változó szabályozások ellenére a Portfolio szervezőcsapata nemcsak a legmagasabb színvonalú szakmai programmal készült, hanem alaposan átgondolt, szakértők közreműködésével megtervezett biztonsági intézkedésekkel is.

A Portfolio Csoport számára az üzleti rendezvények piacán is kiemelten fontos volt, hogy piacvezetőként irányt mutasson, és a lehető legrövidebb időn belül alkalmazkodjon a megváltozott körülményekhez, így továbbra is a legmagasabb szintű szakmai fórumként szolgáljon. Egy ilyen, kihívásokkal teli évben még fontosabb volt, hogy a legfontosabb piaci információk mindenkihez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés