Előfizetői tartalom

Gerendai Károly: csődbe mennek a vendéglátósok, utcára kerülnek az emberek

Portfolio
A rendezvényszervező és étteremtulajdonos szerint az állami bértámogatások késnek, a bankok a turisztikai vállalkozásoknak nem szívesen adnak hitelt, a járványügyi korlátozások pedig következetlenek, mondta Gerendai Károly, a Sziget Kulturális Menedzseriroda Kft., a Budapest Park, a Costes és a Costes Downtown éttermek, valamint a Lupa-tavi strand tulajdonosa egy kerekasztal-rendezvényen.

Sokan a szabályozás következetlenségét nem értik – fogalmazott Gerendai Károly az InfoRádió tudósítása szerint, aki szerint a vendéglátósoknál az elkeseredés alapvetően két okból fakad. Egyrészt, hogy a többségében mikro- és családi vállalkozások mára valóban felélték az amúgy sem tetemes tartalékukat. A rendezvényszervező emlékeztetett, természetesen a kormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés