Előfizetői tartalom

Május 23-ig meghosszabbították a K+F bértámogatási program pályázatát

Portfolio
A veszélyhelyzet meghosszabbításával párhuzamosan a távmunkára vonatkozó speciális szabályokat, illetve a kutatás-fejlesztési bértámogatási program hatályát is meghosszabbították május 23-ig – hívta fel a figyelmet Bodó Sándor. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára azt jelezte: távmunkában decemberben már mintegy 400 ezren dolgoztak itthon a korábbi 250 ezer fő helyett, míg a K+F bértámogatást eddig 11-12 ezer embernek igényelték és kétharmaduknak már folyósították is a pénzt.

Amint tegnap megírtuk: a parlament által hétfőn alkotott 2021. évi I. törvény és az arra épülő 80/2021. (II. 22.) kormányrendelet  a gyakorlatban azt jelenti, hogy az utóbbi kormányrendeletben felsorolt 78 veszélyhelyzeti kormányrendelet hatályát 90 nappal május 23-ig, mint elméleti lehetőség kinyújtotta a kormány, de ettől az egyes rendeleteknek, vagy azok egyes paragrafusainak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái