Előfizetői tartalom

Teljes lezárást javasol a koronavírus ellen Magyarországra az NNK szakértője

Portfolio
Az üzletek nyitva tartását esetleg egy kéthetes periódusra lehetne korlátozni azzal, hogy csak a létfontosságú élelmiszerüzletek, gyógyszertárak, bankok, posták maradjanak nyitva - nyilatkozta a Hír Tv-nek Galgóczi Ágnes. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője szerint megfontolandó lenne, hogy digitális oktatásra álljanak át az alsó tagozatokban is. A szakember szerint már egy kéthetes lezárás is hatékony lehet a járvány megfékezésében, és ezzel időt lehetne nyerni az oltások beadására.

A legfontosabb a kontaktusok számának csökkentése az emberek között... például az üzletek nyitva tartását egy kéthetes periódusra lehetne korlátozni azzal, hogy csak a létfontosságú élelmiszerüzletek, gyógyszertárak, bankok, posták maradjanak nyitva - válaszolta Galgóczi Ágnes a Hír Tv azon kérdésére, hogy milyen szigorításokra lehet szükség a koronavírus-járvány...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái