Előfizetői tartalom

Megjelent a rendelet az új korlátozások részleteiről!

Portfolio
Megjelent a kormányrendelet, amellyel a kormány bevezeti a március 8-tól hatályba lépő intézkedéseket. A rendelet felsorolja azokat az üzleteket és szolgáltatókat, amelyek nyitva maradhatnak. A rendelet egy sor kivételt ad, így több olyan szolgáltató egység és bolt is nyitva tarthat, amelyekről előzőleg nem volt szó, azaz a rendelet nem annyira szigorú, hogy totális lezárásról beszélhessünk.

A péntek délután megjelent rendelet "A Kormány 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról" címet viseli. A rendelet már az elején leszögezi: a védelmi intézkedéseket reggel 5 óra és este 8 óra között alkalmazzák, a rendelet hatálya nem terjed ki a közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatókra és a nagykereskedelmi tevékenységre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés