Előfizetői tartalom

Orbán Viktor elmondta a pénteki koronavírus adatokat - nincs benne sok köszönet

Portfolio
Az elmúlt 24 órában 6369 új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, 143-an haltak meg a koronavírus-betegséggel összefüggésben, immár közel 7 ezer embert ápolnak kórházban, lélegeztetőgépen pedig 677-en vannak - mondta el Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádiónak adott interjújában. Minden szám rekord közeli, vagy új csúcsot jelent, mutatva, hogy a járvány harmadik hullám magasabbra fog felcsapni, mint az előző.

A 6369 új fertőzött kissé még a tegnapinál is több, ami óriási ugrást mutatott a korábbi számokhoz képest. A friss adatnál még a második hullámban is csak három alkalommal jelentettek magasabbat. Tekintettel a járványgörbe helyzetére, illetve hogy a szigorítások csak hétfőn lépnek életbe, elmondhatjuk, hogy a kormány még a második hullámhoz képest is jobban elkésett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés