Előfizetői tartalom

Koronavírus: erős a nyomás a magyar kórházakon, fontos bejelentések hangzottak el

Portfolio
Egyre több hír érkezik arról, hogy a magyar egészségügy sosem látott nyomás alatt dolgozik, a kórházban, illetve lélegeztetőgépen lévők magas száma miatt. A világ közben a védőoltások új variánsok elleni hatékonyságára figyel. Az eredmények vegyesek, de azért inkább biztatók. - Kedvezőtlenek a friss magyar járványügyi adatok, már a második hullám csúcsainál járnak, néha meg is haladják azokat. - A külföldi példák alapján nehéz elképzelni, hogy csak 2 hétig tartanak a lezárások Magyarországon. - A Goldman Sachs szerint az év közepére a legfeljebb országokban 60-70%-os lehet az átoltottság. - Melinda Gates szerint viszont globálisan 2022 előtt nem lesz nyájimmunitás. Híreink percről percre.

2021. március 09. 23:24 Megosztás Jó hír szivárgott ki a magyaroknak: az orosz és kínai vakcinát is elfogadják majd az uniós oltásigaz Az egységes uniós oltásigazolást azok is megkaphatják, akik az uniós gyógyszerügynökség által (még) nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés