Előfizetői tartalom

Koronavírus: sok az elhunyt, 3 millióan már regisztráltak az oltásra

Portfolio
Összesen 117,6 millió fertőzést tartanak nyilván a világon a koronavírus-járványhoz kapcsolódóan, ebből 66,6 millióan már meggyógyultak, 2,6 millióan viszont elhunytak – mutatják a Johns Hopkins Egyetem szerda reggeli adatai. Magyarországon már több mint 1,1 millióan megkapták az oltást a 3 millió regisztrált közül, miközben a járványban elhunytak száma sajnos új csúcsokhoz közelít. Szerdai koronavírushíreink ebben a cikkben követhetők a nap folyamán.

2021. március 10. 21:48 Megosztás Korlátozások jönnek húsvétra Spanyolországban A húsvéti ünnepekre egységes korlátozó intézkedéseket vezetnek be Spanyolországban - jelentette be Carolina Darias egészségügyi miniszter szerda esti sajtótájékoztatóján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés