Előfizetői tartalom

Nagyon sokan csökkentenék napelemmel a költségeiket, akár hitelből is

Portfolio
Az elmúlt években folyamatosan nőtt a telepített napelemes rendszerek száma, a növekedésnek az otthonfelújítási támogatás további lendületet adhat. Az E.On által készített 1500 fős online – nem reprezentatív – felmérése alapján a megkérdezettek kétharmada szeretne otthonába napelemes rendszert telepíteni, mert környezettudatos és megtérülő beruházásnak tartja. A válaszadók több mint fele támogatással vagy hitelből szeretné megvalósítani a beruházást.

A napelemtelepítés mozgatórugói Az E.On Hungária Csoport online felmérése szerint a napelemes rendszer telepítését tervező válaszadók több mint fele (58 százalék) megtérülő beruházásnak tartja és hosszabb távon azt reméli, hogy csökkenteni vagy akár teljesen fedezni tudja majd áramköltségét. Az eddigi tapasztalatok alapján egy 25-30 négyzetméter árnyékmentes tetőfelületre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés