Előfizetői tartalom

Leghamarabb pénteken nyithatnak ki itthon a vendéglátók teraszai és kerthelyiségei

Portfolio
Abból, hogy már 3,32 millió főnél jár az elsőre beoltottak száma és abból, hogy ezekben a napokban is több tízezer első körös vakcina érkezik az országba, az adódik, hogy a következő napokban el tudjuk érni a 3,5 millió fő beoltását, amelynek másnapján kinyithatnak a vendéglátók teraszai és kerthelyiségei. A Portfolio kalkulációi szerint a nyitás leghamarabb pénteken tud megtörténni, de valószínűbb, hogy csak szombaton, vagy vasárnap kerül rá sor.

Közeledünk a 3,5 milliós beoltási számhoz, amikor a belügyminiszter egy határozatot tesz közzé, hogy ezt a határt elértük és a lazítások második fokozata életbe léphet, azaz kinyithatnak a vendéglátók teraszai és kerthelyiségei – hívta fel a figyelmet az operatív törzs mai tájékoztatóján Kiss Róbert alezredes, az operatív törzs ügyeleti központjának helyettes vezetője....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés