Előfizetői tartalom

Rakétaként lőhet ki a magyar gazdaság, és a forint is lassan magára találhat

Portfolio
Idén akár 5 százalékos GDP-növekedés is jöhet Magyarországon, 2022-ben pedig még ennél is erőteljesebb lehet a gazdaság visszapattanása a válságból – hangzott el a Raiffeisen Bank elemzőinek szerdai sajtóbeszélgetésén. A szakemberek szerint már a második negyedévtől begyújthatja a rakétákat a gazdaság, az év végére pedig a forint is talpra állhat.

Az USA kifejezetten jól teljesít a jelenlegi járványhelyzetben, a mostani tempóval három hónapon belül elérhető a 18 év felettiek 75 százalékának beoltása, ehhez elegendő vakcina áll rendelkezésre – mondta a sajtóbeszélgetésen Blahó Levente az amerikai gazdaság kilátásaival kapcsolatban. A Raiffeisen Bank elemzője kiemelte, hogy az 50 tagállamból 45-ben az üzletek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés