Előfizetői tartalom

Az itt élő külföldieket is beoltják Magyarországon, a nyunyókát újra be lehet vinni az ovikba

Portfolio
Müller Cecília az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján bejelentette: holnaptól a Magyarországon élő külföldi állampolgárok is regisztrálhatnak az oltásra. A 16-18 éveseket nemsokára Pfizerrel oltják, és a közeljövőben megnyílhat a lehetőség erre a 12-15 évesek számára is. Változhat az oltási rend, kevert vakcinákkal is olthatnak a jövőben. Az AstraZeneca oltását 12 hét helyett előbb is kérhetjük, ezt az első oltást beadó oltóhelyen lehet kérni. Körülbelül 333 ezer Pfizer-vakcina érkezett, a pedagógusok második körös oltása jön a hétvégén, erről sms-t fognak küldeni.

2021. május 03. 11:44 Megosztás Az AstraZenecát korábban is kérhetjük Ha az AstraZencát hamarabb szeretnék megkapni, mint 12 hét, hogyan lehet ezt kérni? - hangzott el az újságírói kérdés. A különböző élethelyzetek nyomán hosszú a 12 hetes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés