Előfizetői tartalom

Koronavírus: szépen szorul vissza a járvány, de egyre későbbre mondja a kormány a nyitás újabb fázisát

Portfolio
Az utóbbi napokhoz képest szokatlanul magas az új igazolt fertőzöttek száma Magyarországon (1680 fő), de heti szinten vizsgálva még mindig erőteljesen (35%-kal) esett az esetszám és a többi lényeges járványügyi mutató is mind a járvány visszaszorulását jelzi, ami örvendetes. Ugyanezt erősítette meg a csütrötöki operatív törzs tájékoztatón a járványügy illetékese. Jövő héten már a 16-18 éveseket oltják, amelyre most péntek éjfélig tudnak regisztrálni a fiatalok. A Kormányinfón kiderült, hogy most már csak május végére látja reálisnak a kormány, hogy meg lesz az 5 millió beoltott és onnantól kezdve lennének megtarthatók a zenés-táncos rendezvények, koncertek, lakodalmak. Az is kiderült, hogy legalább augusztusig csak védettségi igazolvánnyal lesznek látogathatók a tömegrendezvények, hogy az oltási kedvet erősítse a kormány. Ezekről és minden egyéb lényeges koronavírusos hírről az alábbi hírfolyamunkban számolunk be.

2021. május 06. 22:03 Megosztás Belgiumban meghaladta az egymilliót a regisztrált fertőzöttek száma Meghaladta az egymilliót a koronavírussal fertőzöttek száma Belgiumban, miközben a járványadatok harmadik hete csökkenést mutatnak az országban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés