Előfizetői tartalom

Laza eleganciával javította hibáját a kormányzati koronvavírus-portál

Portfolio
Ahogy reggel beszámoltunk róla, a mai koronavírus jelentésben a második alkalommal beoltottak száma 14 ezerrel kisebb volt, mint a tegnapi. A nyilvánvaló adathibát egyszerűen javította a kormányzati koronavírus portál: a már csak a régi cikkek között látszódó tegnapi jelentés adatát átírta. Így kiderült, hogy a mai szám a helyes, tehát nem az oltás gyorsult fel hirtelen tegnap.

"Egy nap alatt 28 973 fő kapta meg az első oltását, viszont a második oltásra vonatkozóan valószínűleg hibás adatok érkeztek a napokban, hiszen tegnap még 2 599 041 fő volt a második oltáson átesettek száma, míg a mai adat szerint 2 584 879 fő, tehát 14 162 fővel csökkent elméletben azok száma, akik átestek a második oltáson. Ez természetesen lehetetlen, de azt nem lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés