Előfizetői tartalom

Lesz angol nyelvű oltásigazolása a külföldre utazó magyaroknak? Ez alapján nem biztos

Portfolio
Folyamatosan keringenek azok a hírek, hogy angol nyelven kitöltött oltási igazolás nélkül nem vagy csak nagyon bajosan engedik be a magyarokat külföldi országokba, még azokba is, akikkel egyébként megállapodást kötött a kormány a védettségi igazolás kölcsönös elfogadásáról. Ilyen angol nyelvű hivatalos igazolás mintáról azonban nem tudni itthon egyelőre, és kérdés, hogy lesz-e, ha abból indulunk ki, hogy Magyarország a megállapodott országoktól a saját nyelven kitöltött igazolásaikat is elfogadja.

Legutóbb a Népszava járta körbe azt a problémát, hogy bár sok országban angol nyelven kitöltött oltási igazolásra lenne szükség, ilyet egyelőre nem lehet szerezni itthon. Kapcsolódó cikkünk 2021. 05. 18. Hogyan utazhatunk Ausztriába? Megjött a döntés 2021. 05. 16. Bajosan utazhatnak Ausztriába azok, akiket keleti vakcinákkal oltottak A lap szerint a Turizmus.com-nak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés