FONTOS Titokban érkezhet egy újabb kínai akkumulátoripari beruházás Magyarországra
 
Előfizetői tartalom

Aki kimarad, lemarad - Fókuszban a termeléshatékonyság növelése

Portfolio
A koronavírus-járvány által okozott sokkra nem volt felkészülve az autóipar, a váratlanul jött kihívás rövidtávú kezelése ugyanakkor megtörtént, így egyre inkább előtérbe kerül a vállalatoknál a korábban kitűzött hosszú távú stratégiák megvalósítása. Ezek elérésében kulcsszerepet játszhatnak az Ipar 4.0 megoldásai és a digitalizáció előmozdítása. Ez már csak azért is lényeges mert a jövőben csak azok fognak tudni érvényesülni, akik a digitalizációban élen járnak. Emellett kiemelten fontos, hogy a jövőben a KKV szektor képviselőit is érintse a digitalizáció folyamata, illetve, hogy a fenntarthatóság kérdése is megjelenjen döntő szempontként a fejlesztések területén. Többek között ezek a megállapítások hangzottak el a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös szakmai konferenciáján.

Kedden megrendeztük a Járműipar 2021 konferenciasorozatunkat, amelynek keretében sor került egy panelbeszélgetésre is. Ennek során a magyar autóipar meghatározó vezetői válaszoltak a feltett kérdésekre, mondák el véleményüket a koronavírus-járvány okozta helyzettel, a hosszú távú stratégiájukkal, tervezett beruházásaikkal, az Ipar 4.0 vívmányainak várható terjedésével...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái