Előfizetői tartalom

Már ezer Mol kúton lehet enni-inni egy jót

Portfolio
A MOL átadta az ezredik Fresh Cornert a napokban - a vállalatcsoport hat évvel ezelőtt kezdte el a régió kilenc országában található töltőállomásait átalakítani a Fresh Corner koncepció jegyében, ma pedig már szinte minden második töltőállomáson friss étel-és kávékínálattal várja a vásárlókat. Leányfalun és az M43-as autópályán, a Szent Gellért pihenőhelyen pedig hamarosan nyit a vállalatcsoport első hazai, kifejezetten meleg ételeket kínáló egysége, a Fresh Corner Restaurant.

A vállalatcsoport hat éve kezdte el töltőállomásait átalakítani a Fresh Corner koncepció mentén, ma pedig már 1000 helyszínen várják friss szendvicsekkel, pékáruval és hot doggal a vásárlókat. A Portfoliohoz eljuttatott sajtóközlemény szerint a koncepció sikerességét mutatja, hogy a pandémia ellenére is regionális szinten 46 millió, ezen belül idehaza 9 millió csésze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés