Előfizetői tartalom

Már 30 ezren haltak meg a koronavírusban Magyarországon

Portfolio
Ma reggel szomorú mérföldkőhöz érkezett a koronavírusban elhunytak száma Magyarországon. A járvány kitörése óta ugyanis már több mint 30 ezer honfitársunk veszítette életét a koronavírussal összefüggésben. Az alábbi cikkünkben röviden összefoglaljuk, hogy jutottunk idáig, és arról is írunk, hogy az esetleges negyedik hullám elkerüléséhez-menedzseléséhez eltérő stratégiára lenne szükség a második és harmadik hullámban alkalmazottakhoz képest.

Elérte a 30 ezre főt a koronavírus miatt elhunytak száma a koronavirus.gov.hu ma reggeli adatai alapján. Ennyien veszítettél életüket Magyarországon a koronavírus tavaly tavaszi megjelenése óta egészen tegnapig. Ez egyben azt is jelenti, hogy meghalt minden ötszázadik honfitársunk a vírus szövődménye miatt. A járvány első hullámában – tavaly tavasszal – nagyon alacsony...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés