Előfizetői tartalom

"Mostantól exponenciálisan emelkedni fog a járvány Magyarországon"

Portfolio
A járványok modellezésével is foglalkozó Vattay Gábor fizikus is arra figyelmeztet, amire a Portfolio a napi új koronavírus-fertőzött adatok megjelenése kapcsán már többször is felhívta a figyelmet a napokban, miszerint az elmúlt napok időszaka volt a járvány újabb nyugvópontja, fordulóponthoz érkeztünk, innentől romlani fognak a járványügyi folyamatok.

Rusvai Miklós szerint nem árt felkészülni a negyedik hullámra - számolt be az RTL Klub esti műsora. Szerinte az első lépés a harmadik oltás lehetőségének megteremtése lenne. Felhívta arra is a figyelmet a virológus, hogy a februárban, márciusban oltottaknak az immunitása halványodhat és az első oltottak, az egészségügyi dolgozók december végén kapták meg az oltásukat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés