Előfizetői tartalom

A zöld technológia támogatására indult pályázat a hazai cégeknek

Portfolio
Ismét megnyílt a lehetőség hazai szervezetek előtt a Nyugat-Balkáni Zöld Központ támogatásával a magyar zöld technológia és szaktudás alkalmazására a balkáni országok klímavádelmi vállalásainak teljesítése érdekében – mondta Dr. Örlős László, a Nyugat-Balkáni Zöld Központ ügyvezető igazgatója a KLíMA – Zöldpolitikai Percek podcast beszélgetése során.

A beszélgetés során Örlős László elmondta, hogy szükséges a vissza nem térítendő európai unióstámogatások világa mellett a hazai cégek globális versenyben való részvételét is elősegíteni, hogy ebbena közegben is megállják a helyüket. A globális versenyben való részvételünk erősítéséhez, vagyis a mostdivatos kifejezéssel emlegetett „kanyarban előzéshez” pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés