Előfizetői tartalom

Bejelentették a piacvezérelt KFI-pályázat újabb nyerteseit: 153 cég kapott 52 milliárd forintot

Portfolio
Megszületett az összes pályázati döntés a piacvezérelt KFI-pályázat tavaly ősszel kiírt második körében, amely azt jelenti, hogy a 20 milliárd forintos támogatási keretet a nagyfokú érdeklődés mellett 52 milliárd forintra emelte az Innovációs és Technológiai Minisztérium és így 153 céget tudtak nyertessé nyilvánítani – derült ki a tárca pénteki közleményéből.

A Piacvezérelt KFI pályázat tavaly májusban meghirdetett első fordulójában alig egy hét alatt több mint 100 milliárd forint támogatási igény érkezett be. Az eredetileg tervezett 41 milliárd forintnyi keretösszeget ezért akkoriban az innovációs tárca 59 milliárdra emelte. Egy újabb őszi fordulóban további 20 milliárd forintra jelentettek meg kiírást. Az NKFI Alapon belüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés