Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: késlelteti Brüsszel az EU-pénzek kifizetését a gyermekvédelmi törvény módosítása érdekében

Portfolio
Késlelteti az Európai Bizottság a Magyarországnak járó EU-pénzek kifizetését a gyermekvédelmi törvény megváltoztatása érdekében és könnyen lehet, hogy ebből elhúzódó konfliktus lesz, ezért a kormány úgy döntött, hogy a gazdaságvédelmi alapon belül teremti meg a helyreállítási program megkezdésének forrásait és „ha jön Brüsszelből pénz, ha nem, ezeket ki fogjuk fizetni” – jelentette ki a Kossuth Rádiónak adott interjúban Orbán Viktor. A miniszterelnök megerősítette, hogy a népszavazást január-februárban fogják lebonyolítani, a negyedik hullám Magyarországra beszivárgása pedig elkerülhetetlen, de a külföldi nyaralásoknál, határátlépésnél egyelőre nem terveznek szigorítást. Az egészségügyi ágazaton túli kötelező oltásról most nem volt szó, de azt bejelentette, hogy a kormány a kkv-k felé is kiterjeszti az oltási együttműködéseket, hogy minél többen meg tudják kapni a vakcinát a saját munkahelyükön. Az alábbi hírfolyamban számoltunk be a legfontosabb elhangzó információkról.

2021. július 23. 08:06 Megosztás Nyaralási korlátozások Arra a műsorvezetői kérdésre, hogy ha már ennyire látszik Európában a negyedik hullám, nem kellene-e a külföldi nyaralásoknál további korlátozást bevezetni, Orbán Viktor úgy reagált:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés