Előfizetői tartalom

Sok magyar számít a negyedik járványhullámra, de többet költekezik az inflációs félelmek mellett

Portfolio
A magyarok harmada biztosra veszi, hogy idén ősszel lesz negyedik járványhullám, és összességében kétharmaduk lát esélyt az újabb hullámra, de ezzel együtt sem látszik fokozott óvatosság a lakosság magatartásában se a járványügyi intézkedések, se a havi költekezés terén – derül ki az Ipsos legfrissebb kutatásából. Sőt, sokan inkább többen költenek most, mint a járvány előtt és ez is hajthatja az inflációt, amelynek magasabb szintje miatt most aggódnak a legtöbben az elmúlt 5 évet tekintve.

A felnőtt lakosság harmada meg van győződve az ősszel újra élesen növekvő megbetegedési számokról, és összességében a megkérdezettek háromnegyede lát esélyt az újabb Covid-19 hullámra hazánkban – derült ki az Ipsos most közzétett kutatásából. A részletes adatokat megnézve az is látszik, hogy a fiatal felnőttek és a falusi, kistelepülési lakosok bizonyulnak optimistábbnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés