Előfizetői tartalom

Kemény és ijesztő negyedik hullám jöhet Szlávik János szerint, szigorítást javasol

Portfolio
El kell gondolkozni azon, hogyan lehet megállítani a delta variánst - jelentette ki Szlávik János infektológus főorvos a TV2 műsorában. Szerinte a delta variáns súlyosságát nehéz megállapítani, de veszélyesebb lehet a fiatalokra. A negyedik hullám a sok eset miatt lehet ijesztő és kemény, de a kórházakon már nem lesz akkora terhelés.

Magyarországon és a környező országokban is lassan elkezdett emelkedni az esetek száma, és ez aggasztja a szakértőket. A lassú emelkedés is emelkedés, és három városban már a szennyvízben mért víruskoncentráció is elkezdett emelkedni. Úgyhogy el kell azon gondolkozni, hogy milyen intézkedéseket kell tenni, hogy próbáljuk megállítani a delta variánst. A mostani betegekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés