Előfizetői tartalom

A tömegrendezvények lépcsőzetesen robbanthatják be a koronavírus-járványt Magyarországon a virológus szerint

Portfolio
Rusvai Miklós a most következő tömegrendezvények miatt aggódik, szerinte ezek hatását meg fogjuk érezni, lépcsőzetes emelkedés jöhet a rendezvények után a fertőzésszámban. A virológus a Spirit FM Aktuál című műsorában arról is beszélt, regisztráció nélkül kellene oltani, a szegregációban élők között sokan vannak, akik emiatt nem oltakoznak.

Az ATV beszámolója szerint a virológus a soron következő tömegrendezvények miatt lépcsőzetes emelkedést vár a fertőzöttek számában. Ősz elejére beérik a tűzijáték, mint tömegrendezvény hatása. Következő nagy kockázatos esemény az iskolakezdés, ahol a nyaraló, oltatlan gyerekek találkoznak. Majd a következő pont az Eucharisztikus Kongresszus, utána a vadászati kiállítás....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés