Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjöttek a kedd reggeli adatok

Portfolio
A múlt keddi 110 új fertőzött után ma reggel 130 új fertőzöttről közölt adatot a hivatalos koronavírus-portál, azaz heti szinten közel 20%-os az esetszám emelkedése. Közben sajnos az elmúlt 24 órában 4 újabb ember hunyt el a betegségben, ami szintén gyorsulást jelent. Ugyanez mondható el a kórházban ápolt koronavírusos betegek (most 210 fő) és a lélegeztetőgépen lévők (most 24 fő) számáról is.

A járvány erősödését jelzi, igaz továbbra is alacsony napi esetszámok mellett az, hogy immár 130 új fertőzöttet találtak egy nap alatt a hatóságok, ami 18%-kal több, mint a múlt kedd reggeli adat. Az emelkedő tendenciát jelzi a 7 napos mozgóátlag is, amely már 212 főnél jár. A 130-ból 37 új fertőzöttet Budapesten, 22-t Pest megyében találtak, és rajtuk kívül még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés