Előfizetői tartalom

Terjed a járvány hazánkban, a briteknél a felnőttek 80%-a már duplán oltott

Portfolio
Egy hét alatt 18%-kal nőtt az új koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon és mind a kórházban, mind a lélegeztetőgépen ápolt betegek száma többhetes csúcsra ugrott, feltehetően az oltatlan fertőzöttek súlyos állapotba kerülése miatt. Novák Katalin, a Közösségi Élet Újraindításáért Felelős Operatív Törzs vezetője azt rögzítette, hogy mindezzel együtt sem indokolja semmi azt, hogy járványügyi korlátozásokat rendeljenek el. Közben az elsőre és másodszorra oltottak száma közelíti a 6 milliót, a harmadszorra oltottaké pedig meghaladta a 400 ezret. Az oltottság emelkedésének a vakcinák továbbra sem szabnak gátat, éppen ma jelezte a Pfizer, hogy újabb 250 ezer adagot szállított le hazánknak, így az összes általuk szállított mennyiség már 8,5 millió dózisnál jár. Friss információk a koronavírus-járványról kedden alábbi hírfolyamunkban olvashatók.

2021. szeptember 07. 21:41 Megosztás Duplán oltott britek: 80% felett az arány Meghaladta a 80 százalékot Nagy-Britanniában azoknak az aránya, akik a koronavírus elleni oltások mindkét adagját megkapták. Az eddig beadott első és második oltási adagok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés