Előfizetői tartalom

Már megint az amerikai államcsőd elkerülése a téma

Portfolio
A demokraták nem építik be újabb, 3500 milliárd dolláros csomagukba az államadósság-plafon megemelését, amelyre az állam működőképességének fenntartása érdekében van szükség. Nancy Pelosi, a Kongresszus képviselőházának elnöke egyelőre nem árulta el, mikor és hogyan tervezik emelni az államadósságplafont, csak annyit mondott, hogy erre szükség lesz a napokban. A republikánusok ellenzik a lépést.

A demokraták újabb gazdaságélénkítő csomagot terveznek a kongresszus elé terjeszteni a napokban, ez azonban nem tartalmazza majd a jelenlegi államadósság-plafon megemelését - mondta Nancy Pelosi, akit a Reuters idéz. Pelosi hozzátette, a 28 ezer 500 milliárd dolláros plafon megemelésére szükség lesz, de az nem lesz a csomag része, és egyelőre nem árulta el, mikor és milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés