Előfizetői tartalom

Toronymagasan vezeti Magyarország egész Európa szomorú listáját

Portfolio
Szombaton tette közzé az Eurostat a regionális évkönyvét, amely minden évben rengeteg érdekes, izgalmas ábrán keresztül mutatja be, hogy a különféle gazdasági, társadalmi és szociális mutatók terén mennyire eltérő Európa. Sajnos néhány ábra egészen durvára sikeredett magyar szempontból és jól mutatja, hogy továbbra is messze mi vezetjük az egyik szomorú rangsort: a rákban való halálozásét, ráadásul több vizsgálati szempont alapján is.

Private Health Forum 2021 Már csak pár nap és jön a Portfolio egészségügyi konferenciája. Részletek itt: Információ és jelentkezés Az a nagy hátránya a szép, látványos ábráknak, amelyek ráadásul NUTS2 régiók szintjén mutatják be, hogy az egyes mutatókban milyen eltérések vannak, hogy nagyon időigényesek:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés