Előfizetői tartalom

Megváltoztathatja a nevét a Facebook

Portfolio
A Facebook azt tervezi, hogy a jövő héten megváltoztatja a cég nevét - a lépés célja, hogy az új név tükrözze a vállalat metaverzum kiépítésére való összpontosítását, állítja egy, az ügyet közvetlenül ismerő személy. Emellett azért is kézenfekvő lehet a rebranding, mert segíthetné a Zuckerberg által célul kitűzött futurisztikus munka elkülönítését a sorozatos vizsgálatoktól és a finoman szólva sem kedvező társadalmi megítéléstől, amely jelenleg a Facebookot a közösségi platform működése miatt éri. Hasonló névváltoztatást láthattunk egyébként már korábban más tech-óriásoknál is, például a Google-nél.

A virtuális valóság a jövő? A közelgő névváltoztatás, amelyről az ügyet ismerő személy szerint Mark Zuckerberg vezérigazgató a vállalat október 28-i éves Connect konferencián fog beszélni, (de az új név nem kizárt, hogy már korábban is nyilvánosságra kerülhet), azt hivatott jelezni, hogy a technológiai óriáscég nem csak a közösségi médiáról és az azzal mostanában...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái