Előfizetői tartalom

Koronavírus: drámaian romlik a helyzet Magyarországon, közbelépett a kormány

MTI
|
Portfolio
A fertőzöttek száma 244 millió, a halálos áldozatoké több mint 4,971 millió a világon. Magyarországon is újra nagyon gyorsan terjed a fertőzés, ám szigorítások nincsenek. Az elmúlt 24 órában 4039 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak hazánkban, a betegséggel összefüggésben 45 ember hunyt el. Gyorsan emelkedik a kórházban lévők száma. Szakértők már 6000 halálos áldozatról beszélnek a 4. hullámban. A helyzetre reagálva lépett a kormány, Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte: a 4. hullám felfutása miatt Magyarországon kötelezővé teheti a munkáltató az oltást.

2021. október 28. 22:08 Megosztás Ellátóképességük határára kerültek a kórházak Németországban Német lapértesülések szerint az egész országban nő a koronavírusos megbetegedések száma, különösen a déli és keleti területeken. A szakértők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés