Előfizetői tartalom

Kötelező oltás helyett állandó tesztelést javasol a Pedagógusok Szakszervezete

Portfolio
Elfogadhatatlannak tartja a Pedagógusok Szakszervezete továbbra is a 10 százalékos béremelést, illetve azt, hogy október végén megjelent kormányrendeletek nem egységesen szabályozzák a koronavírus elleni védőoltás kötelező igénybevételét az oktatási ágazatban - tájékoztatta az InfoRádiót Szabó Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke.

Az Infostart alapján eredetileg november 10-én lett volna a pedagógusok-szakszervezetek és a kormány képviselői közötti tárgyalás, de az Emberi Erőforrások Minisztériuma módosította a dátumot november 18-ra. A PSZ indokolást nem kapott a halasztásról. A korábbi tárgyalásokon a pedagógus-szakszervezetek kaptak már bérajánlatot, de azt elfogadhatatlannak tartják. Szabó Zsuzsa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés