Előfizetői tartalom

Oroszországban még a boltba belépéshez is védettségi igazolványt kötnének

Portfolio
A KKE-régió és Kelet-Európa továbbra is a koronavírus-járvány gócpontja, a szomszédos országok többsége mellett Oroszországban, Németországban  továbbra is magasak illetve emelkednek az esetszámok. Hétfőn lépte át a 250 milliót, de már péntek reggel majdnem 252 millió a koronavírus-járványban megfertőződöttek száma: 251 941 758 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig hivatalosan a járvány alatt, a halálos áldozatok száma 5 079 990. A koronavírus-járványról szóló híreink percről percre ebben a cikkünkben gyűjtjük össze pénteken.

2021. november 12. 21:58 Megosztás Illegális a dolgozóját munkaidő után keresnie a főnöknek Portugáliában A portugál parlament által elfogadott törvény értelmében a munkaadó sem telefonhívással, sem emaillel, sem más csatornán nem zargathatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés