FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Egyszerre van az élmezőnyben és az utolsók közt a magyar növekedés Európában

Portfolio
Közzétette az Eurostat a tagállamonkénti GDP-növekedést a harmadik negyedévben. Az előző negyedévhez viszonyítva a magyar gazdaság az egyik leglassabb növekedést mutatta az EU-ban, az előző év azonos negyedévéhez képest viszont a magyar növekedés az egyik legnagyobb. Az eurózóna GDP-je 2,2%-kal nőtt az előző negyedévhez viszonyítva.

Az eurózóna gazdasága 2,2%-kal nőtt a harmadik negyedévben a második becslés szerint, amely megfelelt az előzetes becslésben foglalt számokban. Ez jelentős növekedést jelent a második negyedévhez képest, amelyben alighanem közrejátszik az Európa-szerte véghezvitt újranyitás, amely a harmadik negyedévben történt meg. Az Eurostat közzétette a legtöbb tagállamra vonatkozva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés