Előfizetői tartalom

Kifakadt az ápoló: van, aki még akkor is tagadja a járványt, amikor halottakat tolnak ki mellőle

Portfolio
Nagyrészt nem beoltott emberek kerülnek intenzív osztályra, van, aki még akkor is tagadja a járvány létezését, amikor mellőle tolnak ki halottakat – mondta az ápolóként dolgozó Varga Zoltán Péter önkormányzati képviselő a HVG-nek. Varga egy budapesti kiemelt koronavírus-ellátó központban dolgozik intenzíves ápolóként.

Mint mondta, azt, hogy Bill Gates chipet tesz az emberekbe, félig viccesen hallotta, de sokan gondolják komolyan az ilyesmiket: a hozzájuk érkezők között kevesen vannak, akik képesek beszélni, de közülük többektől hallott „furcsa indokokat”. Volt, aki arról számolt be, hogy a munkatársaival megbeszélte, nem kell az oltás, de olyan beteget is látott, aki végignézte, hogy halottakat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés