Előfizetői tartalom

A következő projektekről, tervekről, kilátásokról beszélnek a Waberer's vezetői

Portfolio
December 2-án rendezzük meg a következő Portfolio Klubot, melynek keretein belül a Waberer’s által végrehajtott trendfordulóról, a jövőbeli fontos stratégiai projektekről, valamint a középtávú üzleti várakozásokról fognak beszélni a cég vezetői. Az eseményt a résztvevők online követhetik, melyhez ingyenes regisztráció szükséges.

Komoly változásokon ment át a Waberer’s az elmúlt években. A nemzetközi Fuvarozási Szegmensében (ITS) üzleti tevékenységeit a szerződéses ügyfelekre és az Európán belüli főbb kereskedelmi sávokra irányította át a vállalat, és lecserélte a korábbi „taxi” modelljét. A modellváltás után hamar elkezdett javulni az árbevétel és EBITDA szempontjából legjelentősebbnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés