Előfizetői tartalom

Szabad kezet adott a kormány, egymás után szigorítanak az iskolák

Portfolio
Gulyás Gergely múlt héten jelentette be, hogy az üzletekbe, a színházakba és mozikba maszk nélkül nem lehet majd bemenni, az iskolai szabályokról azonban az igazgatók dönthetnek. A bejelentés óta egymás után teszik kötelezővé az általános és középiskolák a maszkviselést, van, ahol csak a folyosókon kell viselni, máshol a saját tantermükben sem vehetik le a maszkot a diákok, sok általános és középiskolában lefújták a nyílt napokat és a hagyományos fogadóórákat, és reggelente újra mérik a gyerekek és a felnőttek testhőmérsékletét, írja az eduline.hu.

Múlt héten újabb korlátozó intézkedésekről döntött a magyar kormány, amelyekről Gulyás Gergely számolt be a múlt hét csütörtöki kormányinfón. Az intézkedések között szerepel többek között az is, hogy múlt hét péntek éjféltől zárt térben, többek között a mozikban, a színházakban és az üzletekben is ismét kötelező maszkot viselni, az iskolai szabályokról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés